Druk, druk, druk: Simone Levie

Niet één, maar twee banen, een druk gezin, sporten, reizen, vrijwilligerswerk, hobby’s. Er zijn mensen die zoveel bordjes kunnen hooghouden dat het je duizelt. Hoe doen ze dat toch?

Simone Levie (38) is eigenaar van internetbedrijf Social Medium en nog twee andere marketingbedrijven. Ze is getrouwd met Matthijs en heeft drie kinderen, Joel (7), Jimmy (5) en Abel (2). Haar strategie: focussen op je doel, daarbij loslaten wat een ander ook kan, en uitbesteden wat je zelf niet kunt.

‘Meer hulp op mijn werk en thuis: ik laat los wat een ander kan doen’

SIMONE

‘Mijn motto is Start before you are ready. Te vaak laten vrouwen zich bij het verwezenlijken van hun wensen en droom weerhouden door angsten, twijfels en valse bescheidenheid. Kan ik het wel? Ik zeg: je bent er nooit klaar voor. Zie de kans en pak hem. Ga de uitdaging aan, doe wat je voelt dat goed is. Soms mislukt iets, maar veel vaker lukt het wel. Social Medium was mijn eerste bedrijf, ik organiseer webinars en events voor vrouwen die hun eigen online programma willen bouwen en inrichten om zo hun bedrijf online zichtbaarder en daardoor succesvoller te maken. Dat bleek een gat in de markt. Ik startte een tweede en een derde marketingbedrijf. Toen ik zwanger was van mijn tweede, Jimmy, kreeg ik stress. Het was te veel. Wat wil ik nu, vroeg ik me af. Gelukkig ging mijn man, met wie ik het bedrijf samen startte, meer meehelpen achter de schermen. Hij zei: we hebben een operationeel manager op het werk nodig. Prima, die hebben we meteen gezocht. Ook thuis moest er meer hulp komen; nu hebben we een nanny van zeven tot zeven uur. Dat helpt, alles loopt nu lekker. Ik heb ook nog tijd voor inspiratiereizen én om leuke dingen te doen. Zo ben ik net met mijn moeder in retraite geweest. Met dank aan de nanny, de manager en mijn echtgenoot. Ik doe geen dingen waarvan ik niet blij word. Ik ben een chaoot en de administratie doen is niet mijn sterkste kant. Net als schoonmaken en opruimen. Dat besteed ik allemaal graag uit. Een tip? Zet je social media uit, dat leidt alleen maar af.’

Dit is een bijlage van:
Lees meer over: Mentale fitheid en Timemanagement

Registreer nu bij RADAR+

RADAR+ biedt waardevolle tips om het beste van je leven te maken! Maak nu een gratis account aan en lees meteen meer!

Registreer nu