Antoinette maakt Green goddess salade

Als je veel op sociale media als insta of TikTok zit, dan weet ik zeker dat je deze salade al eens voorbij hebt zien komen. Maar heb je hem ook gemaakt? Ik wel!

Antoinette maakt

En hij is net zo goddelijk als de titel belooft: rijk van smaak, verrassend en als bonus is-ie ook nog eens heel gemakkelijk in een bakje mee te nemen naar je werk. Ik heb er wel wat veranderingen in aangebracht: vaak worden de walnoten in de dressing verwerkt, maar ik vind ze lekkerder in de salade zelf. En ik heb zelf gebakken tempĆ© toegevoegd voor wat extra eiwitten en pit. 

Ingrediƫnten voor de salade

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan