Antoinette maakt knäckerbröd

Onlangs lunchte ik in Helsinki in een restaurant en at daar het allerbeste knäckebröd dat ik ooit heb geproefd. Dat wilde ik thuis ook maken.

Antoinette maakt Knäckerbröd
Antoinette en José van RADAR+ Magazine

Het knäckebröd dat ik at was nog warm. Het kwam net uit de oven. Verser kon gewoon niet. Het zat vol met gezonde pitjes en zaadjes, en bevatte maar een heel klein beetje zout. Het was bijna zonde om er iets op te doen, zo lekker was het. Na enig speurwerk heb ik het recept achterhaald. Het maken stelt niks voor, het wachten tot het klaar is en uit de oven mag, is eigenlijk het moeilijkste deel van dit recept. En daarna de neiging weerstaan om alles in één keer op te eten!

Ingrediënten

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan