Antoinette maakt Cheesecake zonder cheese

Jammer dat in cheesecake zoveel suiker zit, én een ongelooflijke hoeveelheid vet in de vorm van boter en kaas. Maar daar weet Antoinette wat op.

Ik ben dol op cheesecake. Maar ik heb geen zin in een vette hap en een suikerstoot. Het alternatief? Gebakken kwarktaart. Huh? Kun je kwark ook bakken? Jazeker, en het resultaat zal je verrassen. Mijn kinderen riepen van tevoren dat ze geen kwark lusten. De verwachtingen waren dus buitengewoon laag gespannen, maar toen de eerste happen waren genomen, vochten ze elkaar de tent uit voor de laatste kruimels. Belangrijk is dat je ‘m anderhalf uur in in de oven laat staan op 150 graden: als je hem te heet bakt wordt-ie te bruin, en bovendien niet gaar.

Ingrediënten voor het deeg

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan