De hort op

Tatoeage, onderkin, heuptas? Mischa swipet meteen naar links. Ze is klaar met de dating-apps en wil drankjes doen, naar de bioscoop en het museum, dansen en reizen. En in het echte leven naar rechts swipen.

Een drankje doen, naar de bioscoop of een museum, dansen, reizen. Dat is mijn hele leven in vijf woorden. Tenminste, bij het invullen van mijn profiel op een dating-app. Heb je dan een compleet beeld van hoe ik in het leven sta, mijn persoonlijkheid, welke lessen ik tot nu toe uit het leven heb geleerd, wat mijn ambities zijn? Nee. Verre van. Het zijn slechts vijf oppervlakkige bezigheden, die samen met twee foto’s, de ander een compleet beeld moeten geven. Zodat diegene antwoord kan geven op de vraag: wil ik met deze persoon een diepgaande liefdesrelatie aangaan? 

Registreer nu bij RADAR+

RADAR+ biedt waardevolle tips om het beste van je leven te maken! Registreer je nu gratis en lees meteen meer!

Registreer gratis