De hort op

Tatoeage, onderkin, heuptas? Mischa swipet meteen naar links. Ze is klaar met de dating-apps en wil drankjes doen, naar de bioscoop en het museum, dansen en reizen. En in het echte leven naar rechts swipen.

Een drankje doen, naar de bioscoop of een museum, dansen, reizen. Dat is mijn hele leven in vijf woorden. Tenminste, bij het invullen van mijn profiel op een dating-app. Heb je dan een compleet beeld van hoe ik in het leven sta, mijn persoonlijkheid, welke lessen ik tot nu toe uit het leven heb geleerd, wat mijn ambities zijn? Nee. Verre van. Het zijn slechts vijf oppervlakkige bezigheden, die samen met twee foto’s, de ander een compleet beeld moeten geven. Zodat diegene antwoord kan geven op de vraag: wil ik met deze persoon een diepgaande liefdesrelatie aangaan? 

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan