Volkorenpasta met hüttenkäse
Een goedkoop en snel, maar toch gezond recept.

Ingrediënten voor 4 personen
- 300 gram volkoren spaghetti
- 12 trostomaten (goedkoop in de zomer)
- 2 grote uien
- 3 uitgeperst teentje knoflook
- 3 eetlepels olijfolie eventueel verse basilicum
- 1 bak hüttenkäse (400 gram)
- peper
Bereiden
- Breng een pan water aan de kook.
- Voeg de spaghetti aan het kokende water toe en kook de pasta in 12 minuten gaar.
- Snijd de tomaten en de uien in grove stukken.
- Verwarm in 3 eetlepels olie in de pan en fruit de uitjes.
- Voeg de tomaten en knoflook toe.
- Pasta gaar? Afgieten en over de borden verdelen.
- Tomatenmengsel over de pasta verdelen en het geheel op smaak brengen met peper.
- Voeg dan de hüttenkäse toe en bestrooi het geheel eventueel met wat verse basilicum.
Lees meer over: Antoinettes recepten en Goed eten
Patty Helt
25-05-2024 om 10:44Een overheerlijk en kompleet gezond vegetarisch gerecht!!