Rennie heeft diabetes type 2

Rennie (51) heeft haar leefstijl op zo’n manier weten te veranderen dat ze zich nu fitter en energieker voelt dan voordat ze vijf jaar geleden diabetes kreeg. 

‘In 2015 had ik kort achter elkaar een aantal blaasontstekingen. Na een vakantie in Nepal kwam ik terug en was het weer raak. Ik bracht een potje urine naar de huisarts, die me even later belde met de vraag of er suiker in het potje had gezeten. Toen voelde ik de bui al een beetje hangen. Kan dat betekenen dat ik suikerziekte heb? Ik heb bloed laten prikken en werd meteen doorgestuurd naar het lab, waar ik te horen kreeg dat ik diabetes heb.

Dit is een bijlage van:

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan