Half zeven op

Antoinette las het boek van David Goggins die zichzelf van een ongezond bestaan redde door als een dolle te gaan trainen. Nu is ze niet van plan om net als hij 100 kilometer te gaan rennen, maar hij had wel een goede tip: doe je work-out ’s ochtends vroeg.

Mijn zoon las een zelfhulpboek. Ik ben er zelf niet zo erg van, maar jongere generaties vreten dat spul. Hoe maak ik vrienden, hoe behoud ik ze, hoe word ik fit, hoe word ik mindful? Persoonlijk duik ik liever in een spannende thriller of een goed geschreven roman, maar zo’n zelfhulpboek is natuurlijk helemaal prima als je er wat van opsteekt.

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan