Antoinette maakt snelle brownie

Zin in iets lekkers bij de thee en weinig tijd? In dat geval maakt Antoinette in drie minuten een verrukkelijke brownie.

Wat is dat toch met ons? We willen lekker eten, maar we willen ook snel snel snel. En dan ook nog vers. En met een persoonlijke twist. Zodat we schijnheilig bescheiden de complimenten van de visite in ontvangst kunnen nemen. Dat kan allemaal met dit onvolprezen recept: maak zelf, in drie minuten, echte brownies. Je hebt er wel een magnetron voor nodig, in de oven duurt het een kwartiertje langer. Maar ze zijn zonder enige twijfel lekkerder dan brownies uit de supermarkt of uit een pakje, en ze zijn ook nog eens helemaal plantaardig. Het halve kopje espresso geeft de brownie precies de robuustheid en diepte die hij nodig heeft.

Ingrediënten

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan