BBQ net even anders

Twee hoopjes bakstenen, stukje kippengaas erop en een vuurtje van zelf gesprokkeld hout en dennennaalden eronder: barbecue! Maar het kan ook luxer, en zelfs op gas. Welke barbecue is de beste? En wat doe je erop?

Als je van écht vuur houdt en de authentieke barbecueroostersmaak en -geur, neem je een houtskoolbarbecue. Ze zijn er in allerlei prijzen en maten, van simpele gietijzeren of aardewerken tafelmodellen tot super-de-luxe, megagrote Webers en Barbecooks. Een houtskoolbarbecue vraagt tijd en aandacht. Allereerst het aanmaken: doe dat nóóit met spiritus, want dat is levensgevaarlijk! Sommige moderne barbecues (bijvoorbeeld van Barbecook) hebben een quickstart-systeem waardoor ze ook zonder aanmaakblokjes in een oogwenk branden.

Nieuw bij RADAR+?

RADAR+ biedt waardevolle tips om het beste van je leven te maken! Maak nu eenvoudig een gratis account aan en lees meteen meer!

Probeer RADAR+ gratis