Podcasttip: Alsof scheiden zo leuk is ***

Journalisten Suzanne Rethans en Maike Jeuken zijn allebei gescheiden en blikken in die podcast terug én praten met deskundigen. Een podcast van SAAR Magazine.

Suzanne Rethans werd na een jarenlang huwelijk verliefd op een andere man. Maike Jeuken zat in een relatie waarin er onvoldoende liefde was. Beide vrouwen gingen scheiden. Nu, jaren later, maken ze er samen de podcast ‘Alsof scheiden zo leuk is’ over. “Vertel verhalen vanuit je littekens, niet vanuit je wonden”, hoorde ik laatst een Amerikaanse podcastmaker zeggen. Oftewel: als je iets langer wacht, dan kun je er met meer afstand en inzicht over praten. Precies dat doen zij en het werkt. Ze praten met verschillende deskundigen over wat ze anders hadden kunnen doen en durven zichzelf die ene confronterende vraag te stellen: hebben we er goed aan gedaan om te scheiden?

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan