Aan de leesbril

Journalist Niki Rap (50) houdt verpakkingen steeds verder van zich af voor een scherp zicht. Maar ze heeft geen zin in een leesbril en werpt zich dan ook graag op als testpersoon voor een app die zo’n bril zou kunnen voorkomen. Werkt het?

‘Het lijkt wel of ze die etiketletters steeds kleiner maken!’ Wat heb ik mijn man (56) smakelijk uitgelachen toen hij dat een paar jaar geleden meldde. Fijntjes deelde ik hem mee dat hij gewoon oud werd en aan een leesbril toe was. Inmiddels houd ik zelf de menukaarten steeds verder van me af en sta ik in de supermarkt te knijpen om een ingrediëntenlijst scherp te krijgen.

Dit is een bijlage van:

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan