Witte bonen met tonijn en bieslook

Ondernemer Maarten van den Biggelaar (Big) houdt van koken, eten en een goed gesprek. Met RADAR+ deelt hij zijn lekkerste recepten. 

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 blik witte bonen 
  • 1 blik tonijn in olijfolie
  • 1 pakje bieslook
  • 1 bosuitje

Bereiden

  • Laat de bonen uitlekken in een zeef. Schep over in een kom en doe het hele blikje tonijn inclusief alle olie bij de boontjes. Snijd de bieslook in kleine stukjes en meng met de bonen. Als het naar je smaak te droog is, doe je er nog een scheut olijfolie bij. 
  • Breng vervolgens op smaak met peper en zout. 
  • Schroom niet, als je het in huis hebt, om er ook nog een tomaatje door te snijden of er wat kappertjes bij te doen.
  • Voor de fijnproevers: voeg op het laatst wat zest van een citroen toe.
Lees meer over: Goed eten

Registreer nu bij RADAR+

RADAR+ biedt waardevolle tips om gezond te blijven van lijf & geest! Maak nu een gratis account aan en lees meteen meer!

Registreer nu