Ina kwam van diabetes type 2 af

Na twaalf jaar met diabetes type 2 te hebben geworsteld, lukte het Ina Bot (59) om met een gezondere leefstijl van haar ziekte af te komen. 

Ina: “Ik heb  gejankt van blijdschap; eindelijk een arts met een plan van aanpak”

‘Het begon ermee dat ik steeds zo moe was. Ik kreeg ook hartkloppingen en ging spontaan trillen en zweten. Ondanks dat ik best gezond at, bleek mijn bloedsuiker te hoog. Na anderhalf jaar aanmodderen schreef mijn huisarts me diabetes­medicatie voor. Van het ene pilletje kwam het ­andere, tegen te hoog cholesterol, hartritme­stoornis en maagklachten. Uiteindelijk moest ik ook insuline gaan spuiten. 

Dit is een bijlage van:

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan