Antoinette maak Traybake met frisse dressing

Wil je lekker licht eten zonder veel moeite te hoeven doen, en toch smullen? Traybake is het antwoord.

Traybake met frisse dressing

Een ovenplaat vol met groente gooien, roosteren, en vervolgens een goeie dip erbij en wat brood. Geschikt als lunch of als avondeten. Zo komen we wel aan onze vitamines en vezels. Heel fijn ook om restjes uit je ijskast op te maken. Voel je vrij om te experimenteren met verschillende soorten groenten, kruiden en sauzen. Heb je de smaak eenmaal te pakken, dan kun je niet meer stoppen en tover je de ene traybake na de andere tevoorschijn. Bij dit recept heb ik gekozen voor een frisse dressing. 

Ingrediënten

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan