Recept: Kalkoen met groenten
Lekker kruidig recept voor wie alleen zoutarm mag eten (klaar in 30 minuten).

Ingrediënten voor 2 personen
- 200 g zilvervliesrijst
- 200 g kalkoenfilet
- 2 el maïzena
- 3 tl kerrie
- 2 tl gemberpoeder
- 6 stengels bleekselderij of 2 preien
- 1 groene en
- 1 rode paprika
- 2 el olie ½ el citroensap
- 2 tl currypasta (kan weggelaten worden)
- 4 el ongezouten cashewnoten
- voor de garnering: koriander of peterselie
Bereiden
- Snijd de kalkoen in reepjes en bestrooi met de maïzena, kerrie en gemberpoeder.
- Snijd de groenten in stukjes.
- Verhit de olie en bak de kalkoenreepjes bruin.
- Bak vervolgens de groenten mee.
- Citroensap en currypasta toevoegen en het gerecht nog 3 tot 5 minuten gaar laten worden.
- Cashewnoten toevoegen en goed doorwarmen.
- Garneer met de verse kruiden en serveer met de rijst.
Dit is een EXTRA artikel
Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!