Duurzaam ondernemen: Drs. Leenarts huidverzorgingslijn

Dermatoloog Marjolein Leenarts heeft een eigen no-nonsense huidverzorgingslijn ontwikkeld. Haar betaalbare producten doen wat ze beloven – niet meer en niet minder. ’Ook met een dure crème krijg je niet je rimpels weg.’

Waarom ben je met het merk ‘Drs. Leenarts’ begonnen?
‘Toen de oudste van mijn drie kinderen de waterpokken had, besloot ik zelf een verkoelende, jeukstillende lotion samen te stellen. Als dermatoloog bij het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk schrijf ik de hele dag recepten uit, daarom vond ik het leuk in de boeken te duiken om uit te zoeken welke ingrediënten daarvoor nodig waren. Die lotion werkte supergoed en werd een echt doorgeefproduct. Omdat ik op het schoolplein en op verjaardagen vaak vragen krijg van andere ouders over alledaagse huidproblemen van hun kinderen, dacht ik: hier moet ik iets mee. Er zijn zo veel producten op de markt die geen enkel effect hebben. Dat kan beter.’

Dit is een bijlage van:

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan