De huishoudpot van Fleur van der Gaag

In elke RADAR+ vertelt iemand hoe zij of hij omgaat met geld, bezuinigingen, boodschappen en bankrekeningen. Fleur van der Gaag is leerkracht in groep 5 en woont samen met huisgenoten in Goud. Bij haar vriend in Amsterdam geeft zij veel meer uit dan thuis in Gouda.

Geen student meer, maar fulltime aan het werk.
‘Dit is alweer mijn derde jaar voor de klas. Ik vind het nog steeds fijn dat ik niet meer in het weekend hoef te werken. Toen ik op de pabo zat, werkte ik op vrijdag en zaterdag in de horeca. Dan ging ik daarna nog naar feestjes. Maar ik vind het ook weleens lastig dat ik geen student meer ben. Ik voetbal op zondag en na de wedstrijd gaan we de stad in. Dan drink je gezellig een biertje. En op donderdag na de training is het in de kantine ook supergezellig. Maar de volgende ochtend gaat om kwart over zes de wekker weer af.’

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan