De huishoudpot van Dionne Knooren

In elke RADAR+ vertelt iemand hoe zij of hij omgaat met geld,
bezuinigingen, boodschappen en bankrekeningen. Dionne Knooren (27) werkt voor zichzelf als online marketeer, blogt (diolifestyle.nl) en woont samen met Tim (27) data scientist.

Fulltime zzp’er. Was dat een grote stap?
‘Daar heb ik wel goed over nagedacht. Ik was online marketeer in loondienst. Dat was een leuke baan, met leuke collega’s. Naast mijn baan heb ik mijn eigen blog. Daar zit veel groeipotentie in. En van bedrijven kreeg ik steeds vaker de vraag of ik freelance social media advertising wilde doen. Dat kon ik niet combineren met mijn baan, want er was een concurrentiebeding. Toen dacht ik: nieuw jaar, nieuwe kansen, ik doe het. Als het niet bevalt zoek ik weer een baan.’

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan