Zes keer een avontuurlijke vakantie met bijpassend vervoer

Ze zijn niet zo van het vliegtuig en dan twee-weken-op-een-ligbed-in-de-zon. Liever maken ze een onvergetelijke trip met de fiets, caravan, oldtimer, benenwagen, cabrio of vw-bus. ‘Ik doe Kitty nooit meer weg.’

Aniek Rooderkerken (36) gaat deze zomer fietstochten maken met haar zoontje Thijmen (acht maanden). Haar man fietst af en toe mee.

‘Deze zomer gaan we meerdere kortere fietstochten maken – ons zoontje Thijmen is acht maanden, dus nog te jong voor een heel lange reis. Hij is nu net groot genoeg voor in de fietskar die achter de fiets hangt. Je kunt er ook de bagage in doen, heel handig.

Deze zomer worden het vooral lange weekenden weg op de fiets. Mijn man fietst ook, en die zal zeker af en toe meegaan, maar ik werk op dit moment iets minder dan hij, dus voor mij is het makkelijker om op de fiets te stappen en weg te gaan.

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan