Weer plezier in bed

Speciaal voor stellen met een ingedut seksleven heeft relatietherapeut Jean-Pierre van de Ven een nieuwtje: de mythe dat seks alleen goede seks is als hij meteen een erectie krijgt en zij onmiddellijk nat wordt, moet overboord. Neem de tijd om elkaar te liefkozen, ga samen op verkenning uit, durf er samen over te praten. En onthoud: door plezier in seks krijg je weer zin in seks.

Hoofdpijn. Moe. De kinderen. Morgen vroeg op. De buren kunnen ons horen. Ik heb te hard gesport. Ik moet nog wat werken. Het smoezenboek voor mensen die geen zin hebben in seks is ontelbare bladzijden dik. En het lijkt wel of dat boek steeds vaker opengeslagen wordt naarmate stellen langer bij elkaar zijn. De zin wordt minder, verdwijnt misschien helemaal. Is een hartstochtelijk seksleven alleen iets voor prille stelletjes en kun je na de eerste verliefdheid maar beter beginnen aan de Russische Bibliotheek? Of is het mogelijk om een saai, voorspelbaar of ingedut seksleven nieuw leven in te blazen?

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan