Huishoudpot van Melina van der Veen – Melikidis

Hoe gaan anderen om met geld, bezuinigingen, boodschappen en bankrekening? Melina van der Veen – Melikidis betaalde een schuld van € 100.000 af en spaart nu tot ze € 50.000 heeft om een wereldreis te maken.

Melina van der Veen- Melikidis (34) werkt op de salarisadministratie van een mkb-bedrijf en startte een eigen bedrijf: melinaonfire.nl. Ze is getrouwd met Marc (38), keukenontwerper. Melina heeft uit een vorige relatie twee zoons (14 en 13) en met Marc een dochter (7).

Waarom begon je je eigen bedrijf?

‘Met melinaonfire.nl wil ik vrouwen helpen om financieel en emotioneel weerbaar te worden. Veel vrouwen, ook met een goed inkomen, hebben geen controle over hun geld en voelen zich niet onafhankelijk.’

Heb jij controle over je geld?

‘Toen mijn ex en ik uit elkaar gingen bleven we zitten met een restschuld op ons huis. Op mijn 24ste was ik alleenstaande moeder en had ik een schuld van een ton. Voor die tijd had ik alles onder controle, en nu ook. Maar toen dacht ik dat ik nooit van die schuld zou afkomen.’

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan