Het RADAR+ dieet: fit en gezond met Loethe Olthuis

Het dieet dat alle andere diëten overbodig maakt, stelde voedingsjournalist Loethe Olthuis samen voor RADAR+. Je gaat heel lekker eten, het is makkelijk vol te houden, je valt vanzelf af, en blijft gemakkelijk op een gezond gewicht.

Dit dieet kun je volhouden

In coronatijden vliegen de kilootjes er bij veel mensen aan. Troosteten, thuiswerken, meer tijd voor de buis, minder beweging. Een kilo of vier, vijf extra, ach, dat maakt vooral verschil als je je broek dicht wilt ritsen. Maar voor je het weet slibben die paar kilo aan tot echt overgewicht. En dan loop je reële gezondheidsrisico’s. Overgewicht maakt het lastiger om corona en andere serieuze aandoeningen te behandelen. En als je te dik bent, heb je ook aantoonbaar meer kans op diabetes, hoge bloeddruk en beroertes, verhoogd cholesterolpeil en hart- en vaatziekten, longontsteking en bepaalde vormen van kanker, zoals baarmoeder-, nier- en darmkanker. En het is altijd gemakkelijker om iets vóór te zijn, dan achteraf streng te moeten lijnen. Bovendien werkt dat niet. ‘Lijnen’ is juist dé manier om weer snel aan te komen. Bovendien is een dieet vaak lastig vol te houden. Als je stopt, komen de kilo’s er geleidelijk aan weer bij. Rustig aan je voedingspatroon wijzigen, blijft de beste manier om op gewicht te blijven of extra kilo’s te lozen. Maar je wilt wel lekker blijven eten. Hoe doe je dat?

Voedingsjournalist Loethe Olthuis geeft lezers van RADAR+ simpel te volgen richtlijnen om je voedingspatroon aan te passen zodat je op gewicht blijf of wat kilootjes kwijtraakt. Interesse? Ga voor meer informatie naar radarplusdieet.nl

Direct aanmelden? Dan kan via deze button:

Wil je eerst een voorproefje van wat je kunt verwachten? Meld je dan hier vrijblijvend aan.

Loethe stelt zichzelf voor
Lees meer over: Gezond doen, Gezond gewicht, Goed eten en RADAR+ dieet

Registreer nu bij RADAR+

RADAR+ biedt waardevolle tips om het beste van je leven te maken! Maak nu een gratis account aan en lees meteen meer!

Registreer nu

Log in om de reacties te lezen (8)

WT Oudshoorn
08-11-2020 om 13:15

Uh.. jammer, niet echt veel info

Praat mee