De huishoudpot van Caitlin de Wit

In elke RADAR+ vertelt iemand hoe zij of hij omgaat met geld, bezuinigingen, boodschappen en bankrekeningen. Caitlin de Wit (25) is fysiotherapeut en woont sinds kort samen met een vriendin op een etage in Rotterdam. Ze werkt vanaf haar veertiende, staat nooit rood en heeft altijd een buffertje.

Werk jij in loondienst?
‘Nu wel. Mijn eerste baan was als fysiotherapeut in een praktijk, daar wilde men dat ik als zzp’er aan de slag ging. Dat heb ik een tijd gedaan. Begin dit jaar stopte ik, omdat ik drie maanden ging reizen door Azië. Daarna kon ik in loondienst een zwangerschapswaarneming doen. En nu heb ik een baan met een urencontract. Ik word betaald per gewerkt uur, dus als er geen patiënten zijn, heb ik pech. Binnenkort krijg ik een minimum-urencontract van tien uur per week. Dan krijg ik sowieso tien uur betaald. Maar daar zit ik nu al boven. In het begin had ik veel gaten in mijn agenda en nu kom ik soms al aan de 32 uur per week.’

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan