Welbestede herfstvakantie

De herfstvakantie: misschien wel de meeste nikserige vakantie van het jaar. De zomervakantie is nog maar net achter de rug, voor de wintervakantie moet nog gespaard worden. Draai ’t om: maak er een weekje vol voldoening van.

Aan het begin lijkt die herfstvakantie een lekker lange week, en voelt ach-we-zien-wel als een prima houding. Maar de praktijk leert dat er dan een week voorbijgaat met uiteindelijk slechts een bezoekje aan het bos en een keer een pannenkoek eten in een naburig stadje. Verder lanterfantert iedereen maar wat rond. Zonde! Maak daarom een planning. Klinkt wat rigide, maar het is altijd beter dan het hadden-we-maar-gevoel op die laatste zondagavond. En als je dan toch aan het plannen bent: stel meteen de jaaragenda op. Gewoon printjes maken van de digitale kalender en invullen maar. Wanneer zijn de toetsweken? De rijdiensten voor de voetbalclub? Het schoolzwemmen? Wat gaan we doen met Pinksteren?

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan