Podcasttip: Makkelijke eters ****
Twee restaurantrecensenten analyseren producten die iedereen kent, maar waar je waarschijnlijk minder over weet dan je denkt. Wat is bijvoorbeeld de aantrekkingskracht van Viennetta-ijs?
Hoe kun je thuis een chocoladelaagje op je ijs maken dat de perfecte ‘krak’ heeft? Waarom zijn paprikachips zo verslavend? Hoe komt het dat schuimblokken het best smaken in het zwembad? Wat is de aantrekkingskracht van Viennetta-ijs? Restaurantrecensenten Hiske Versprille (de Volkskrant) en Joël Broekaert (NRC) analyseren in de podcast ‘Makkelijke eters’ producten die iedereen kent, maar waar je waarschijnlijk minder over weet dan je altijd hebt gedacht. Tussendoor krijg je leuke kook-het-zelf-tips en tot slot – heel geruststellend – hoor je de grootste mislukkingen in de keukens van andere luisteraars.
Nieuw bij RADAR+?
RADAR+ biedt waardevolle tips om het gezond te blijven van lijf & geest! Maak nu eenvoudig een gratis account aan en lees meteen meer!