Podcastluistertips

Podcasts – audioprogramma’s – kunnen over alle mogelijke onderwerpen gaan, en je kunt luisteren waar en wanneer je maar wilt. Radiopresentator Mischa Blok is groot fan én maker van de podcasts VINK en Liefdeslessen. Voor RADAR+ geeft ze regelmatig podcastluistertips. Je vindt ze bij elkaar door onderaan dit artikel op de tag PODCASTS te klikken.

Zo luister je naar podcasts

Je luistert gratis naar podcasts via je mobiele telefoon, tablet of computer. Op een iPhone zit standaard een podcast-app. Met Spotify kun je via de zoekfunctie podcasts vinden. Of ga naar websites als nporadio1/podcasts of podcastluisteren.nl. Heb je een podcast gevonden die je heel erg leuk vindt? Klik dan op ‘abonneer’ en je krijgt voortaan automatisch een seintje wanneer er een nieuwe aflevering verschijnt.


https://open.spotify.com/episode/0UAUud1XCJvlA5bWbVUIbg?si=z14IoixTQJqGBYCDZcokxQ
Zie je door alle podcasts het bos niet meer? Smacht je naar goede luistertips? De redding is nabij. VINK is dé podcastgids van Nederland! Radio 1-presentator Mischa Blok, Vincent Bijlo – dé radiorecensent van Nederland – en Volkskrant-recensent Stan Putman bespreken drie podcasts aan de hand van fragmenten en leggen ze langs de meedogenloze VINK-meetlat!
Mischa Blok krijgt liefdeslessen van BN-ers. Bijzonder openhartige gesprekken over de liefde in de intimiteit van hun favoriete kroeg. En die lege barkruk naast hen? Die is voor jou!

  • TIP

    In de podcast Radar Helpt presenteert Mischa 45 handige tips.

Registreer nu bij RADAR+

RADAR+ biedt waardevolle tips om het beste van je leven te maken! Registreer je nu gratis en lees meteen meer!

Registreer gratis