Podcastluistertips

Podcasts – audioprogramma’s – kunnen over alle mogelijke onderwerpen gaan, en je kunt luisteren waar en wanneer je maar wilt. Radiopresentator Mischa Blok is groot fan én maker van de podcasts VINK en Liefdeslessen. Voor RADAR+ geeft ze regelmatig podcastluistertips.

ontspannen muziek luisteren

Zo luister je naar podcasts

Je luistert gratis naar podcasts via je mobiele telefoon, tablet of computer. Op een iPhone zit standaard een podcast-app. Met Spotify kun je via de zoekfunctie podcasts vinden. Of ga naar websites als nporadio1/podcasts of podcastluisteren.nl. Heb je een podcast gevonden die je heel erg leuk vindt? Klik dan op ‘abonneer’ en je krijgt voortaan automatisch een seintje wanneer er een nieuwe aflevering verschijnt. Podcasts luisteren is helemaal gratis!


Zie je door alle podcasts het bos niet meer? Smacht je naar goede luistertips? De redding is nabij. VINK is dé podcastgids van Nederland! Radio 1-presentator Mischa Blok, Vincent Bijlo – dé radiorecensent van Nederland – en Volkskrant-recensent Stan Putman bespreken drie podcasts aan de hand van fragmenten en leggen ze langs de meedogenloze VINK-meetlat!
Mischa Blok krijgt liefdeslessen van BN-ers. Bijzonder openhartige gesprekken over de liefde in de intimiteit van hun favoriete kroeg. En die lege barkruk naast hen? Die is voor jou!

Radar Helpt

  • TIP

    In de podcast Radar Helpt krijg je van Mischa in anderhalve minuut tips die jouw leven gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld: ‘Zo verjaag je de fruitvliegjes uit je keuken’, ‘Zo krijg je de toeslagen waar je recht op hebt’ en ‘Zo verbeter je je nachtrust’. Praktische onderwerpen zoals je van RADAR op tv, op de radio én in het tijdschrift RADAR+ gewend bent, met deskundigen aan het woord die precies weten waar ze het over hebben.

Dit is een bijlage van:
Lees meer over: Leuke dingen doen

Registreer nu bij RADAR+

RADAR+ biedt waardevolle tips om het beste van je leven te maken! Maak nu een gratis account aan en lees meteen meer!

Registreer nu