Podcasttip: De keukencast

In elke aflevering praat kookboekenschrijfster Eva Posthuma de Boer met twee gasten over een ingrediënt en de culinaire mogelijkheden.

Koken is nou typisch zo’n activiteit die zich prima leent voor het beluisteren van een podcast. Vooral als-ie over koken gaat. In De Keukencast praat kookboekenschrijver Eva Posthuma de Boer met twee gasten uit de culinaire wereld over één ingrediënt. Van zalm tot aardappel, van gember tot boerenkool. Over oorsprong, eigenschappen en bereidingswijze. De liefde voor koken spat ervan af. Fijn dat het gesprek een duidelijke tijdspanne heeft; het stopt zodra de kookwekker afloopt. Jammer dat er niet écht wordt gekookt, dat zou het geheel nóg smakelijker maken.

Lees meer over: Leuke dingen doen

Registreer nu bij RADAR+

RADAR+ biedt waardevolle tips om het beste van je leven te maken! Maak nu een gratis account aan en lees meteen meer!

Registreer nu