Zo vind je een goede levenscoach

Deze rare tijd kan zorgen voor angst, spanningen en somberheid. Maar daar hoef je echt niet alleen mee te blijven zitten. Zo kun je bij een levenscoach of life coach kun je terecht voor alles wat je op je levensweg tegenkomt. Kort gezegd leert zo’n coach je vaardigheden waardoor je belastbaarheid toeneemt.

  • tip

    Op de website van Psychologie Magazine vind je een handige tool waarmee je (online) coaches bij jou in de buurt kunt vinden. Gebruik het vrijblijvende kennismakingsgesprek om te kijken of je een klik voelt.

  • tip

    Stichting DoeHetSamen is opgericht tijdens de coronacrisis om mensen die getroffen zijn door corona gratis hulp te bieden. De organisatie biedt gratis coaching aan op de gebieden van financiën, gezondheid, carrière, ondernemen, gezondheid en emotioneel welzijn. De eerste 5 coachingsessies worden kosteloos aangeboden, daarna tegen een gereduceerd tarief.

Dit is een bijlage van:
Lees meer over: Coronatijd en Mentale fitheid

Registreer nu bij RADAR+

RADAR+ biedt waardevolle tips om het beste van je leven te maken! Maak nu een gratis account aan en lees meteen meer!

Registreer nu

Log in om de reacties te lezen (1)

Groei Atelier
14-07-2020 om 15:27

In aanvulling op bovenstaande tip, zoek je als millennial een levenscoach? Via de website https://groeiatelier.nl/life-coaching/ vind je goede en ervaren life coaches.

Praat mee