Minicursus vieze plee

Waarom plassen mannen nog steeds staand, maken ze de boel dus viezer dan nodig is, en weigeren dan ook nog de pot schoon te maken? Poetsvrouw Diet Groothuis raadt alle vrouwen aan: lach hem hartelijk uit en kondig daarna een staking aan.

Jammer genoeg is het schoonmaken van de wc vrijwel niemands favoriete klus. Rond dit onderwerp voltrekt zich in veel huizen opeens een scheiding der seksen die in andere opzichten lijkt verdwenen. Volgens officiële statistieken koken en stofzuigen mannen inmiddels enthousiast, maar wc’s poetsen ze slechts zeer spaarzaam. Met andere woorden: daar draaien vrouwen voor op. Vervelend voor die vrouwen, maar ook behoorlijk raar. Want mannen, althans mannen die staand plassen, vervuilen de wc het meest van iedereen. Staand plassen spettert. Dat plakt en stinkt. Als die mannen na gedane arbeid snel even de ergste viezigheid met een stuk wc-papier zouden verwijderen, was er niets aan de hand, maar dat doen ze niet. En dat is niet grappig. Dag in dag uit de viezigheid opruimen van een volwassene die niks aan zijn handjes mankeert, is zelfs tamelijk weerzinwekkend.  

Man, ga toch zitten!

Dit is een bijlage van:

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan