Voedingstrend: Koolhydraatarm

Bij een koolhydraatarm dieet – het woord zegt het al -eet je minder koolhydraten dan aanbevolen. Het doel kan zijn om je bloedsuikerwaarden te verbeteren. Andere koolhydraatarme diëten zijn bedoeld om af te vallen of gebaseerd op het idee dat het gezonder zou zijn om bepaalde producten met koolhydraten te vermijden.

Koolhydraatarm, wat is het?
Een voedingspatroon waarbij je zo min mogelijk koolhydraten eet. Die zitten bijvoorbeeld in producten met suiker, pasta en brood, in aardappels en fruit en in sommige ‘zoete’ groenten als biet en wortel. 

Wat is de claim?
Je wordt er zonder veel moeite slanker, gezonder en fitter van.

Dit is een bijlage van:

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan