Selincro, medicinale handrem tegen alcohol

Lara Aerts probeert afscheid te nemen van haar dagelijks fourpack pils, met hulp van het alcoholreductiemedicijn Selincro.

Regelmatig waarschuwen vriendinnen mij voor de hoeveelheid bruine boterhammen met kaas die ik in alcoholvorm achteroversla. Ik hou meer van bier dan van een slanke lijn, maar doe toch maar besmuikt een testje op de Jellinek-site. Drink je in je eentje? Ja. Drink je weleens zes glazen of meer? Ja. Heb je weleens spijt van te veel drinken? Ja, bijvoorbeeld als ik mijn opdrachtgever heb toegeblaat dat zijn dure tassenlijn nergens op lijkt. De uitslag hokt me op in de gevarenzone.

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan