Kies voor een vers – en véél goedkoper – bezorgdiner

In deze lockdowntijd is het extra fijn eten te bestellen. Zo heb je toch een beetje een restaurantgevoel, en je steunt lokale ondernemers. Een mooi initiatief om aan je opties toe te voegen, is Thuisgekookt.nl. Hier vind je loeiverse en met liefde gekookte maaltijden door thuiskoks. Zo krijg je in Groningen bijvoorbeeld een zonder pakjes bereide rijst met kipkerrie, maakt de Italiaanse Francesca uit Eindhoven traditionele lasagne en kun je in Amsterdam terecht voor een oer-Hollandse andijviestamppot. De maaltijden zijn af te halen, maar veel koks bezorgen ook.

Opbrengst
Voor een beetje bezorgpizza betaal je minimaal een tientje, en dan heb je nog niet eens de meest lekkere. Eet je die 1x in de week met z’n vieren, dan ben je dus zo € 40 kwijt. Bij Thuisgekookt kost het gemiddelde diner € 6;
€ 24 voor vier personen. Ga je wekelijks voor een thuiskok, dan bespaar je 52×16 = € 832 per jaar. Met als bonus gezonder eten én verbinding met je buurt.

Lees ook deze bijlage

Getest: boodschappenboxen

Maaltijdboxen zijn super handig, zeker nu in coronatijd. We testen er vier. Is het inderdaad zo tijdbesparend, makkelijk en lekker als wordt beloofd?

Verder lezen

Registreer nu bij RADAR+

RADAR+ biedt waardevolle tips om het beste van je leven te maken! Registreer je nu gratis en lees meteen meer!

Registreer gratis