Goed voornemen: minder plastic gebruiken

Voor velen is dit herkenbaar: je kookt ’s avonds een maaltijd en na afloop is je afvalemmer minimaal voor de helft gevuld met allerlei verpakkingsmateriaal van de boodschappen van die dag. Inclusief het plastic tasje dat je bij de kassa toch maar meenam, omdat je je eigen boodschappentas thuis vergeten was. Dat moet toch anders kunnen, denk je. Maar hoe? Het Wereld Natuurfonds heeft een leuke app ontwikkeld die je helpt om minder plastic te gebruiken.

In de Plastic Afvallen app van Het Wereld Natuur Fonds (WWF) vind je een 30-dagen challenge waar je uitdagingen krijgt om zo stapsgewijs af te vallen van je wegwerpplastics. Door de app word je bewuster gemaakt, uitgedaagd en op een leuke manier gefaciliteerd om geen wegwerpplastic meer te gebruiken. De Plastic Afvallen app is gratis te downloaden via de Appstore en Google Play Store.

Dit is een bijlage van:

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan