Tips voor een budgetbruiloft

Een gemiddelde trouwerij in Nederland kost € 15.000. Je kunt ook je hand op de knip houden en voor een tiende van het bedrag de liefde vieren. Steeds meer stellen kiezen voor een budgetbruiloft.

Zonder met haar ogen te knipperen deelde een nichtje van mij mee dat haar bruiloft € 40.000 had gekost. € 40.000! Zelf heb ik een budgetbruiloft gehad, dus ik schrik me rot als ik hoor wat mensen neerleggen om de liefde te vieren. Een week lang heb ik bedacht wat ik voor dat bedrag zou kunnen doen. Ik vond er zelfs een opknappertje van 200 vierkante meter voor, ergens in het oosten van het land. Ik bedoel maar. Nu kijkt niet iedereen op een euro meer of minder. Sjeik Mohammed bin Zayed Al Nahyan, de kroonprins van Abu Dhabi, liet een stadion bouwen met 20.000 zitplaatsen voor zijn huwelijk met prinses Salama, dat zeven dagen duurde en 100 miljoen dollar kostte.

De liefde hoeft niet duur te zijn

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan