Mijn uitdaging: 30 dagen vroeg opstaan

Normaal gesproken stapt Marlies Willemze (34) om zeven uur haar bed uit. En belandt dan in de stress van de ochtendspits in haar huishouden met een man en drie kinderen van zeven, vijf en een jaar. Dat moet toch anders kunnen. Dertig dagen lang staat ze elke ochtend om half zes op.

DAG 1 Ik sleep me uit bed

De wekker gaat om 5.30 uur. Even twijfel ik: ga ik eruit of draai ik me nog een keer om? Met heel veel moeite sleep ik mezelf uit bed. Een tikkeltje trots zet ik een paar minuten later beneden thee. Dan hoor ik boven de jongste wakker worden. Zucht, daar gaan mijn mooie plannen. Ik haal hem uit bed en samen ploffen we in het grote bed om even te knuffelen. Morgen een nieuwe poging.

DAG 2 Om half acht klaar voor de dag

Registreer nu bij RADAR+

RADAR+ biedt waardevolle tips om het beste van je leven te maken! Registreer je nu gratis en lees meteen meer!

Registreer gratis