Mijn uitdaging: 30 dagen vroeg opstaan

Normaal gesproken stapt Marlies Willemze (34) om zeven uur haar bed uit. En belandt dan in de stress van de ochtendspits in haar huishouden met een man en drie kinderen van zeven, vijf en een jaar. Dat moet toch anders kunnen. Dertig dagen lang staat ze elke ochtend om half zes op.

DAG 1 Ik sleep me uit bed

De wekker gaat om 5.30 uur. Even twijfel ik: ga ik eruit of draai ik me nog een keer om? Met heel veel moeite sleep ik mezelf uit bed. Een tikkeltje trots zet ik een paar minuten later beneden thee. Dan hoor ik boven de jongste wakker worden. Zucht, daar gaan mijn mooie plannen. Ik haal hem uit bed en samen ploffen we in het grote bed om even te knuffelen. Morgen een nieuwe poging.

DAG 2 Om half acht klaar voor de dag

Dit is een EXTRA artikel

Dit EXTRA artikel is alleen te bekijken voor abonnees. Maak eenvoudig een account aan en kies het abonnement dat het best bij je past. Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle artikelen!

Maak een account aan